Onze Winkel

We verzamelen tweedehands spullen en verkopen die tegen lage prijzen. Omdat we met vrijwilligers werken kunnen we de prijzen laag houden. Wat er over blijft besteden we aan mens- en milieuvriendelijke kleinschalige projecten. Er is van alles te koop: meubels, kleren, boeken, huisraad, tv, audio, computers, keukenspullen, speelgoed en ga zo maar door.

Onze huisregels

Handel1

• De verkoop is gericht op particulieren.
  • Stichting Overal is niet aansprakelijk voor schade die veroorzaakt wordt door de bij ons gekochte spullen.
  • Er wordt niet geruild. Je moet zelf ter plekke kijken naar gebreken of beschadiging.
  • Op sommige spullen kunt u garantie krijgen, de termijn en voorwaarden worden dan schriftelijk overeengekomen. Alleen garantie met een garantie-bon.
  • Over diefstal kunnen we kort zijn: wie jat, komt er niet meer in.

Openingstijden en spullen brengen

Spullen die we niet aannemen

Ons aanbod op Marktplaats